Terras Delft: veruit het gezelligste terras!

Delft is een prachtige stad om de dag door te brengen, de stad is drukbezocht en heeft veel te bieden. Tijdens een dagje door de stad struinen of een gezellig avondje, dan mag een goed terras in Delft absoluut niet ontbreken. We raden je dan ook zeker aan om kennis te maken met de sfeervolle Delftse horeca.

Om dit te doen is de Beestenmarkt in de binnenstad de perfecte plek. Hier vind je onder andere ook het Belgisch Biercafé Belvédère, waar je plaats kunt nemen op een groot overdekt terras met een sfeervolle ambiance. Laat jezelf verrassen met een uitstekende lunch- en dinerkaart en voortreffelijke bieren.

Terras Delft

Het biercafé is gevestigd in vier panden aan de Burgwal en de Beestenmarkt. Het is daadwerkelijk het horecacentrum van Delft. In het Belgisch Biercafé Belvédère heb je een prachtig uitzicht op de Beestenmarkt en de Maria van Jessekerk gelegen aan de Burgwal. Het centrum heeft dan ook een geschiedenis die teruggaat tot maar liefst de 15e eeuw! De interessante, mooie bezienswaardigheden maken het tot de ideale locatie voor een biertje, lunch of diner.

Terras Delft Uitzicht Belgisch Biercafé

 

Biertje

Zoals de naam het eigenlijk al zegt, richten wij ons op de Belgische speciaal bieren. Onze zuiderburen staan immers bekend om hun kunsten in de bierbrouwerij. Bij ons kun je genieten van de lekkerste bieren uit België tijdens bijvoorbeeld een borrel of diner!

 

Lunch, borrel en diner

Bij zulk voortreffelijk bier hoort uiteraard lekker eten en smakelijke borrelhappen. Daarom heeft het Belgisch Biercafé Belvédère een uitgebreide lunch-, borrel- en dinerkaart, de gerechten van onze lunch-, borrel- en dinerkaart zijn al vanaf 12 uur in de middag te bestellen. Natuurlijk kunt u bij ons ook genieten van de Belgische specialiteiten zoals Mosselen en Asperges, maar ook een Smoske (Vlaams voor broodje gezond) en een Luikse wafel ontbreekt niet op ons menu.

 

Reserveren

Wil je heerlijk komen lunchen of dineren en zeker zijn van een plekje op ons terras in Delft? Reserveer dan gemakkelijk door op de knop hieronder te drukken. Benieuwd naar een kleine sfeerimpressie? Bezoek dan een van onze social mediakanalen!

KVK: 86914561 BTWnr: NL864145135B01 © Belgisch Bier Café Belvédère 2017

Veelgestelde vragen Contact Sitemap