Restaurant Delft

Bent u op zoek naar een restaurant in Delft? Dan bent u bij ons Belgisch Bier Café aan het juiste adres. Door de naam zou u misschien niet direct denken dat er lekker gegeten kan worden, maar dit is juist het tegenovergestelde. Wij hebben een uitgebreide en gevarieerde menukaart waardoor u op elk moment van de dag bij ons iets kunt komen eten. 

Ons restaurant is gelegen aan de Beestenmarkt in Delft, deze plek staat bekend om ontmoeting, gezelligheid en ontspanning. Iets wat wij van Belgisch Bier Café Delft u zullen meegeven tijdens het lunchen dan wel het dineren.

Restaurant voor lunch en diner in Delft

Allereerst kunt u bij ons heerlijk lunchen, onze speciale lunchkaart is rijk gevuld met verschillende gerechten die u kunt eten. Daarnaast hebben we nog de Bistro kaart waar verschillende warme gerechten op staan waar u heerlijk van kunt genieten. Deze worden geserveerd met Vlaamse frieten en een heerlijke salade.

Dineren in ons restaurant Delft is een echte aanrader. Wij hebben een ruim aanbod aan verschillende soorten vlees, vis of vegetarische maaltijden. Naast hoofdgerechten hebben we heerlijke voorgerechten als soep en een broodje. Maar ook carpaccio, een lekker stukje vis of vegetarische kroketten. Na het diner is er bij ons altijd nog plaats om een extra biertje te drinken of een heerlijke koffievariant te proberen. 

Bekijk hier de LUNCHKAART of de DINERKAART

Wilt u komen eten met een grote groep? Natuurlijk kan dat bij ons biercafé. Reservering is nodig bij een groep groter dan 15 personen en we hanteren een groepsmenu. Wilt u hier informatie over? Neem gerust contact met ons op.

Belgisch Bier Café Belvédère

Tijdens de lunch of het diner kan er genoten worden van heerlijke Belgische bieren. Deze bieren kunt u bestellen van de tap of van uit de fles. Naast keuzes uit de lichtere en zwaardere bieren bieden wij ook alcoholvrije bieren aan. Wilt u weten welk biertje het beste past bij het gerecht wat u hebt besteld? Vraag dan een van onze medewerkers voor advies. Maar ook voor een goede fles wijn kunt u bij ons aankloppen.

BIERKAART

 

 

Meer weten over het biercafé? Neem dan contact met ons op of bezoek Belgisch Bier Café Belvédère op de Beestenmarkt in Delft!

CONTACT

 

KVK: 86914561 BTWnr: NL864145135B01 © Belgisch Bier Café Belvédère 2017

Veelgestelde vragen Contact Sitemap