Restaurant Delft Beestenmarkt

In het altijd gezellige en levendige Delft aan de beestenmarkt staat ons restaurant. Hier kun je heerlijk zowel in de middag als ‘s avonds dineren. Belgisch Bier Café Belvédère biedt u de mogelijkheid om op een van de mooiste terrassen in Delft heerlijk te eten. Mocht het nu een dag geen lekker weer zijn, dan kunt u uiteraard aanschuiven aan een tafel binnen. De Beestenmarkt geeft een ontspannen sfeer waardoor u echt even kunt genieten.

In ons restaurant serveren wij veel verschillende gerechten; namelijk vis, vlees en vegetarische gerechten. Van heerlijke voorgerechten als carpaccio, garnalen of een smaakvolle soep vooraf, tot aan het dessert wordt alles door ons vers bereid en geserveerd. Ons restaurant is ook toegankelijk voor gezinnen met kinderen en voor minder validen. Voor de kleine mennekes & madammekes hebben we een kindermenu. Voor vragen kunt u altijd bij onze medewerkers terecht.

Lunchen aan de Beestenmarkt

Ben je op zoek naar een plekje om te Lunchen? Dan is het mogelijk om op ons terras plaats te nemen, maar ook binnen in het Café verzorgen wij een overheerlijke lunch. Of u nu komt om een broodje te halen en de honger te stillen, of om juist een warme maaltijd te eten, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze lunch en bistro kaart is uitgebreid zodat u een grote keuze heeft in wat u wilt eten.

Bekijk hier de LUNCHKAART of de DINERKAART

Restaurant aan de Beestenmarkt

Het restaurant aan de Beestenmarkt in Delft biedt plaats voor groepen van maximaal 75 personen voor een borrel, lunch of diner. Een reservering is niet verplicht , maar bij groepen groter dan 15 personen ontvangen wij wel graag een reservering en hanteren wij een groepsmenu. Hiervoor kunt u telefonisch of per mail contact over opnemen. Mocht u in de buurt zijn, dan kunt u ook gewoon even langs de bar lopen, waar u ondertussen al kunt genieten van een heerlijk Belgisch biertje of een goed glas wijn.

BIERKAART

Belgisch bier Café Belvédère

Zoals in de naam van ons café al te lezen is serveren wij naast eten ook overheerlijke Belgische bieren. We hebben veel verschillende soorten van de tap, maar nog meer soorten die worden geschonken uit de fles. De inhoud van deze flessen varieert van 25 cl. tot 75 cl. Door ons uitgebreide aanbod aan bieren, lichte- maar ook zwaardere bieren hebben we voor ieder wat wils. Zo kunt u tijdens het diner of de borrel ten alle tijden aan onze medewerkers vragen welk biertje het beste bij uw gerecht past. Mocht u meer fan zijn van een wijntje bij het eten? Geen zorgen ook beschikken wij over een ruime keuze aan overheerlijke wijnen.

Meer weten over het biercafé? Neem dan contact met ons op of bezoek Belgisch Bier Café Belvédère op de Beestenmarkt in Delft!

CONTACT

 

KVK: 86914561 BTWnr: NL864145135B01 © Belgisch Bier Café Belvédère 2017

Veelgestelde vragen Contact Sitemap