BLUES FESTIVAL DELFT

Het grootste indoor-bluesevenement van Nederland! Ruim 60 optredens in meer dan 30 lokaties en daar zijn wij er eentje van!

 

Vrijdag 24 februari 22:00 uur – 01:00 uur Mojo Hand

Mojo Hand is een 4 mans band met het Blues hart op de juiste plaats. Met een gevarieerd repertoire van eigen en bewerkte nummers worden diverse stijlen met veel passie en vooral Blues plezier ten gehore gebracht. Van ingetogen naar swingend, van Texas naar Chicago en af en toe met een vleugje Funk, Mojo Hand neemt je mee in hun Blues-reis.

Door de uitgebreide instrumentale bezetting (organ, piano, bluesharp, gitaar, drums, bas en tweestemmige zang) is hun sound breed en divers

 

Zaterdag 25 februari  22:00 uur – 01:00 uur Supersonics

Original Roots Music uit het zuiden van het land, met invloeden variërend van Rockabilly en Rock ’n Roll tot Blues en Soul, met een vleugje 60’s vibes, een countrysnik en zelfs wat surfsounds: Supersonics in een notendop.

Het is altijd moeilijk om de exacte stijl van de muziek van een band vast te stellen, vooral als het om originele nummers gaat en eigenlijk maakt het ook niet zoveel uit want de muziek spreekt voor zich.

In zekere zin creëerde Supersonics hun eigen onderscheidende stijl in een unieke mix van een Gretsch Hollowbody en een ’twanging’ Fender Telecaster. Dat definieert hun dubbele leadgitaargeluid, ondersteund door een stevige backbeat van creatieve drums en een pompende (contra)bas. Melodie en groove gaan hand in hand.

 

 

 

 

 

 

 

KVK: 86914561 BTWnr: NL864145135B01 © Belgisch Bier Café Belvédère 2017

Veelgestelde vragen Contact Sitemap