Reserveren, moet dat nu wel, of niet?

Reserveren van tevoren is NIET VERPLICHT.

Reserveren voor buiten kan niet, daarvoor geldt vol=vol. U kunt zich gewoon melden bij onze terras kar en onze medewerkers kunnen u precies vertellen of ze snel een tafeltje voor jullie hebben.

Binnen heeft iedereen een vaste zitplaats. Uiteraard houdt iedereen 1,5 meter afstand. Zonder gezondheidscheck en reservering zijn maximaal 100 personen toegestaan, als hierbij voldoende afstand kan worden gehouden.

U kunt in ons reserveringssysteem alleen voor binnen reserveren vanaf 3 tot 8 personen, voor 2 personen kunt u niet reserveren. U kunt alleen voor lunch of diner reserveren, wilt u komen borrelen dan kunt u gewoon langskomen en zoeken wij een plekje voor u.

Zoekt u een plek om met familie, collega’s of vrienden te kunnen lunchen of dineren? Op onze bovenverdieping hebben plaats voor groepen tot maximaal 40 personen, uiteraard met inachtneming van de 1,5m regel.

Ons terras is ruim opgezet en volledig overkapt en verwarmd. Dus zelfs met regenachtig weer zit u heerlijk buiten.

Wij doen er alles aan om alle regels na te leven, dat kunnen wij niet zonder zonder u. Wij vragen u dan ook om de instructies van ons personeel op te volgen en ons van de juiste informatie te voorzien. Uiteraard komt u alleen als u zicht goed en gezond voelt. Alleen dan kunnen wij er samen voor zorgen dat wij onze deuren open kunnen houden!

Wij zijn blij jullie weer te ontvangen! Voor meer informatie over onze maatregelen of mogelijkheden bij reserveren kunt u mailen naar info@bbcbelvedere.nl

 

 

 

 

 

 

 

1 juni 2020. Horeca Bevrijdingsdag!

Eindelijk! Eindelijk mogen wij weer. Op 1 juni 2020 om exact 12:00 uur openen wij onze deuren weer voor lunch, borrel en diner.

Uiteraard kunt u van ons verwachten dat wij de richtlijnen zoals opgesteld door de overheid en het RIVM volgen, daarom zijn er ook huisregels opgesteld, waar onze medewerkers, maar ook onze gasten zich aan dienen te houden.

De huisregels en richtlijnen worden duidelijk gecommuniceerd bij uw bezoek aan ons. Wij hebben ons restaurant en ons terras zo in kunnen delen dat er voldoende ruimte wordt geboden, maar het toch gezellig is. Boek snel uw tafel via ons reserveringssysteem. Heeft u behoefte aan meer informatie? Dan kunt u ons dagelijks telefonisch bereiken vanaf 10 uur tot 17 uur óf via de mail.

Wij hebben jullie gemist!

Team Belvédère

 

 

© Belgisch Bier Café Belvédère 2017

Veelgestelde vragen Contact Sitemap