WIJZIGING OPENINGSTIJDEN!

Door de enorme drukte (waarvoor onze dank, daar zijn wij heel blij mee!) maar ook door de personeelskrapte waar onze branche mee te maken heeft, zijn wij genoodzaakt onze openingstijden iets aan te passen.

Op deze manier kunnen wij ons beter voorbereiden en staan wij goed gesteld voor de gehele dag.

Op zaterdagen zijn wij voortaan geopend vanaf 11 uur, en op zondagen gaan wij open om 12 uur.

Onze keuken is de gehele week geopend vanaf 12 uur in de middag.

U kunt bij ons terecht voor lunch vanaf 12 uur tot 16 uur. Van 17 uur tot 22 uur kunt u heerlijk komen dineren.

Snacks kunt u de gehele dag door vanaf 12 uur bestellen.

Onze deuren sluiten, vanwege de corona maatregelen voorlopig nog om 12 uur middernacht.

Wij willen jullie enorm bedanken voor jullie veelvuldige bezoek en jullie begrip!

Team Belvédère

Nieuwe kaart!

Nieuwe ronde nieuwe kaart!

Ook deze keer hebben wij weer ons best gedaan een kaart te maken waar voor ieder wat lekkers te vinden is. Helaas kunnen we nog niet onze volledige dinerkaart aanbieden, maar wij zullen elke week een ander gerecht uitlichten welke uiteraard de gehele dag te bestellen is.

Wij beginnen met Chefs Steak, een botermalse biefstuk uit Zuid-Amerika, medium-rare het allerlekkerste, met roseval aardappeltjes, cantharellen, haricot verts en een jus van Leffe Bruin. Van onze Bistro kaart zijn de gerechten altijd de gehele dag te bestellen. Zoals de Coppa die Parma burger, heerlijke Black Angus burger, met krokante Parmaham, truffelmayonaise, Parmezaanse kaas en dunne frietjes. Natuurlijk kunt u ook kiezen van onze Lunchkaart, en staan alle favorieten daar nog op, maar ook een heerlijke steak sandwich, op getoast knoflookbrood met spekmayonaise en uienmarmelade.

Liever een borrelhapje? Onze beroemde bitterballen, Nacho’s en Vlaamse frieten staan er uiteraard weer op. Maar ook voor de vega(n) gasten heerlijke zoete aardappelfriet met ketchup, of dunne frietjes met Parmezaan en truffelmayonaise.

Al trek? Bekijk onze nieuwe kaart hier!
Onze Menukaart

© Belgisch Bier Café Belvédère 2017

Veelgestelde vragen Contact Sitemap