Corona, hoe gaan wij daarmee om?

Natuurlijk volgen wij de ontwikkelingen m.b.t. het Coronavirus en houden ons aan de richtlijnen die zijn opgesteld door het RIVM. Dit betekend dat wij vanaf zondag 17 maart vanaf 18:00 uur gesloten zijn tot tenminste 6 april 2020 a.s.

Wij hopen jullie uiteraard in april in grote getale weer te mogen ontvangen! Voor nu blijf veilig en hopelijk tot snel!

Team Belvedere

Groepen!

Uit eten of borrelen met groepen, lees ons artikel op In De Buurt! Gezellig uit eten met werk, vereniging of vriendengroep? Dan ben je bij ons van harte welkom. Voor groepen groter dan 15 personen hebben een aantal 3-gangen keuzemenu’s beschikbaar. Voor meer informatie en reserveringen kunt u mailen met Floor op info@bbcbelvedere.nl

Binnenkort vindt u hier onze nieuwe groepsmenu’s!

Filmdiner!

Zin in een écht avondje uit? Maak dan gebruik van het Pathé Filmdiner. Voor de aantrekkelijke prijs van 32,50 kunt u van maandag t/m donderdag genieten van een heerlijk 3-gangen diner, waarbij bovendien het filmticket is inbegrepen (excl. toeslagen).

Hoe werkt het?
U kunt uw filmdiner reserveren van maandag t/m donderdag, voor 12 uur ‘smiddags. Vermeld bij uw reservering dat u gebruik wilt maken van het filmdiner, geef uw gewenste voorstelling door (datum, tijd en aantal personen) en wij zorgen ervoor dat er voor u een reservering wordt gemaakt en de kaartjes klaarliggen. U komt heerlijk eten en ontvangt na uw diner uw vouchers en/of tickets.

Liever in het weekend een filmpje pakken? Met een toeslag van 2,50 euro per persoon kunt u ook gebruik maken van het Filmdiner in het weekend.

Eet smakelijk en prettige voorstelling!

© Belgisch Bier Café Belvédère 2017

Veelgestelde vragen Contact Sitemap