Kerst!

De gehele kerstvakantie kunt u bij ons komen genieten van ons 5-gangen kerstmenu voor 45 euro per persoon. Ook voor groepen!

Wij ontvangen u graag in kerstsferen, reserveer nu uw kerstdiner!


24 december KERSTAVOND geopend tot 17:00 uur

25 december 1e KERSTDAG, gehele dag GESLOTEN

26 december 2e KERSTDAG, gehele dag GEOPEND voor lunch & diner

31 december OUDEJAARSAVOND, geopend tot 17:00 uur

1 januari NIEUWJAARSDAG, gehele dag GESLOTEN

Groepen!

Uit eten of borrelen met groepen, lees ons artikel op In De Buurt! Gezellig uit eten met werk, vereniging of vriendengroep? Dan ben je bij ons van harte welkom. Voor groepen groter dan 15 personen hebben een aantal 3-gangen keuzemenu’s beschikbaar. Voor meer informatie en reserveringen kunt u mailen met Floor op info@bbcbelvedere.nl

Menu 30.5

Menu 33.0

Filmdiner!

Zin in een écht avondje uit? Maak dan gebruik van het Pathé Filmdiner. Voor de aantrekkelijke prijs van 32,50 kunt u van maandag t/m donderdag genieten van een heerlijk 3-gangen diner, waarbij bovendien het filmticket is inbegrepen (excl. toeslagen).

Hoe werkt het?
U kunt uw filmdiner reserveren van maandag t/m donderdag, voor 12 uur ‘smiddags. Vermeld bij uw reservering dat u gebruik wilt maken van het filmdiner, geef uw gewenste voorstelling door (datum, tijd en aantal personen) en wij zorgen ervoor dat er voor u een reservering wordt gemaakt en de kaartjes klaarliggen. U komt heerlijk eten en ontvangt na uw diner uw vouchers en/of tickets.

Liever in het weekend een filmpje pakken? Met een toeslag van 2,50 euro per persoon kunt u ook gebruik maken van het Filmdiner in het weekend.

Eet smakelijk en prettige voorstelling!

© Belgisch Bier Café Belvédère 2017

Veelgestelde vragen Contact Sitemap