Parkeren in Delft duur? Niet als het aan ons ligt!

Als je nu €50,- of meer besteedt bij Belgisch Biercafé Belvédère, krijg je daar gratis de Uit-in-Delft kortingskaart bij. Met deze kaart kun je 4 uur gratis parkeren in de Marktgarage, Zuidpoortgarage en Prinsenhofgarage. De kaart heeft een waarde van €11,- (prijspeil: 2018). Dat scheelt dus flink in de kosten!

  • Max.1 kortingskaart per bon bij een besteding van minimaal 50 euro.
  • Alleen geldig in Marktgarage, Zuidpoort garage en Prinsenhof garage
  • Kortingskaarten zijn niet los bij ons te verkrijgen c.q. te koop
  • Belvédère en Parkeren Delft zijn niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor een niet-werkende kaart door foutief gebruik
  • Omruilen voor een andere kaart en/of retourneren is niet mogelijk
  • De korting wordt niet in geld verrekend
  • Niet geldig in combinatie met eventuele andere acties
  • De kaart is geldig t/m 31 december 2019

Groepen!

Uit eten of borrelen met groepen, lees ons artikel op In De Buurt! Gezellig uit eten met werk, vereniging of vriendengroep? Dan ben je bij ons van harte welkom. Voor groepen groter dan 15 personen hebben een aantal 3-gangen keuzemenu’s beschikbaar. Voor meer informatie en reserveringen kunt u mailen met Floor op info@bbcbelvedere.nl

Menu 30.5

Menu 33.0

Filmdiner!

Zin in een écht avondje uit? Maak dan gebruik van het Pathé Filmdiner. Voor de aantrekkelijke prijs van 32,50 kunt u van maandag t/m donderdag genieten van een heerlijk 3-gangen diner, waarbij bovendien het filmticket is inbegrepen (excl. toeslagen).

Hoe werkt het?
U kunt uw filmdiner reserveren van maandag t/m donderdag, voor 12 uur ‘smiddags. Vermeld bij uw reservering dat u gebruik wilt maken van het filmdiner, geef uw gewenste voorstelling door (datum, tijd en aantal personen) en wij zorgen ervoor dat er voor u een reservering wordt gemaakt en de kaartjes klaarliggen. U komt heerlijk eten en ontvangt na uw diner uw vouchers en/of tickets.

Liever in het weekend een filmpje pakken? Met een toeslag van 2,50 euro per persoon kunt u ook gebruik maken van het Filmdiner in het weekend.

Eet smakelijk en prettige voorstelling!

© Belgisch Bier Café Belvédère 2017

Veelgestelde vragen Contact Sitemap