28 april 2021 HET BEGIN IS ER!

Eindelijk wij mogen weer, al is het maar een beetje. Vanaf 28 april 2021 zij wij geopend van 12:00 uur tot 18:00 uur. U kunt bij ons uitgebreid komen lunchen en borrelen.

Uiteraard kunt u van ons verwachten dat wij de richtlijnen volgen zoals die zijn opgesteld door de overheid en het RIVM.

Reserveren voor buiten is niet mogelijk. Wij hanteren het “wait to be seated” principe. U kunt zich melden bij onze terraskar op de Beestenmarkt, een van onze medewerkers zal u begeleiden u naar uw tafel. U kunt dit proces verspoedigen door al direct bij aankomst de QR code te scannen en uw gegevens in te vullen. Het groene vinkje kunt u dan tonen aan onze medewerkers.

Een aantal belangrijke (huis)regels;
*Iedereen heeft een vaste zitplaats. Er mag niet geschoven worden met tafels en stoelen. Wij hanteren maximaal 2 personen aan 1 tafel. Ook als u uit 1 gezin komt kunt u niet aan 1 tafel zitten, wij hebben graag wat werkruimte.
*Voor onze gasten is binnen een mondkapje verplicht. Vergeet u deze niet?

Wij doen er alles aan om alle regels na te leven, dat kunnen wij niet zonder u. Wij vragen u dan ook om de instructies van ons personeel op te volgen. Uiteraard komt u alleen als u zich goed en gezond voelt.

Op naar de zomer! Wij hebben jullie gemist!

 

 

Nieuwe kaart!

Nieuwe ronde nieuwe kaart!

Ook deze keer hebben wij weer ons best gedaan een kaart te maken waar voor ieder wat lekkers te vinden is. Helaas kunnen we nog niet onze volledige dinerkaart aanbieden, maar wij zullen elke week een ander gerecht uitlichten welke uiteraard de gehele dag te bestellen is.

Wij beginnen met Chefs Steak, een botermalse biefstuk uit Zuid-Amerika, medium-rare het allerlekkerste, met roseval aardappeltjes, cantharellen, haricot verts en een jus van Leffe Bruin. Van onze Bistro kaart zijn de gerechten altijd de gehele dag te bestellen. Zoals de Coppa die Parma burger, heerlijke Black Angus burger, met krokante Parmaham, truffelmayonaise, Parmezaanse kaas en dunne frietjes. Natuurlijk kunt u ook kiezen van onze Lunchkaart, en staan alle favorieten daar nog op, maar ook een heerlijke steak sandwich, op getoast knoflookbrood met spekmayonaise en uienmarmelade.

Liever een borrelhapje? Onze beroemde bitterballen, Nacho’s en Vlaamse frieten staan er uiteraard weer op. Maar ook voor de vega(n) gasten heerlijke zoete aardappelfriet met ketchup, of dunne frietjes met Parmezaan en truffelmayonaise.

Al trek? Bekijk onze nieuwe kaart hier!
Onze Menukaart

© Belgisch Bier Café Belvédère 2017

Veelgestelde vragen Contact Sitemap