Voorlopig de laatste ronde...

De laatste ronde….

Daar gaan wij weer helaas… Met pijn in ons horeca hart sluiten wij onze deuren. Maar, zonder dalen geen pieken!

Good times will follow. Until we meet again!

Team Belvédère

Nieuwe maatregelen per 29 september

Helaas gaan wij weer een moeilijkere tijd tegemoet, vanaf 29 september gelden er helaas weer nieuwe maatregelen in de horeca. Wat gaan onze gasten daarvan merken? Als het goed is bijna niks, maar de plekken zijn schaars, zowel buiten als binnen. Nog steeds kunt u bij ons alleen reserveren lunch of diner en alleen BINNEN.

Reserveren voor buiten is ook nu niet mogelijk, daarvoor geldt vol=vol. Wij werken op ons terras volgens het “wait to be seated” principe. U kunt zich melden bij een van onze medewerkers of bij de terras kar en zij begeleiden u na het stellen van de gezondheidsvragen naar uw tafel.

Binnen én buiten heeft iedereen een vaste zitplaats. Uiteraard houdt iedereen 1,5 meter afstand.

Het is ons verplicht u te vragen naar uw contactgegevens, uw gegevens achterlaten/registreren is echter geheel op vrijwillige basis. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor bron- en contactonderzoek. Wij bewaren uw gegevens 2 weken, na deze 2 weken vernietigen wij uw gegevens.

U kunt alleen voor lunch of diner reserveren, wilt u komen borrelen dan kunt u gewoon langskomen en zoeken wij een plekje voor u. Reserveren voor groepen groter dan 4 personen is helaas niet mogelijk.

Ons terras is ruim opgezet en volledig overkapt en verwarmd. Dus zelfs met regenachtig weer zit u heerlijk buiten, maar wie het eerste komt die het eerste maalt!

Vanaf 21:00 uur nemen wij geen nieuwe gasten meer aan en om 22:00 sluiten helaas al onze deuren.

Wij doen er alles aan om alle regels na te leven, dat kunnen wij niet zonder zonder u. Wij vragen u dan ook om de instructies van ons personeel op te volgen en ons van de juiste informatie te voorzien. Uiteraard komt u alleen als u zicht goed en gezond voelt. Alleen dan kunnen wij er samen voor zorgen dat wij onze deuren open kunnen houden!

Voor meer informatie over onze maatregelen of mogelijkheden bij reserveren kunt u mailen naar info@bbcbelvedere.nl

*Wilt u een leuke binnenstad behouden voor de toekomst, dan hopen wij dat u niet stopt met het bezoeken van de horeca en andere lokale ondernemers! Wij hebben u nodig!*

 

 

 

 

 

 

 

1 juni 2020. Horeca Bevrijdingsdag!

Eindelijk! Eindelijk mogen wij weer. Op 1 juni 2020 om exact 12:00 uur openen wij onze deuren weer voor lunch, borrel en diner.

Uiteraard kunt u van ons verwachten dat wij de richtlijnen zoals opgesteld door de overheid en het RIVM volgen, daarom zijn er ook huisregels opgesteld, waar onze medewerkers, maar ook onze gasten zich aan dienen te houden.

De huisregels en richtlijnen worden duidelijk gecommuniceerd bij uw bezoek aan ons. Wij hebben ons restaurant en ons terras zo in kunnen delen dat er voldoende ruimte wordt geboden, maar het toch gezellig is. Boek snel uw tafel via ons reserveringssysteem. Heeft u behoefte aan meer informatie? Dan kunt u ons dagelijks telefonisch bereiken vanaf 10 uur tot 17 uur óf via de mail.

Wij hebben jullie gemist!

Team Belvédère

 

 

© Belgisch Bier Café Belvédère 2017

Veelgestelde vragen Contact Sitemap