Lunch Delft

De stad Delft biedt genoeg vermaak voor een dagje uit. Kom tussen de middag heerlijk lunchen in Belgisch Bier Café Belvédère en neem plaats op het grote terras, hier laat u uzelf verrassen door de uitgebreide lunchkaart en de goed aangeschreven keuken. Geniet van uw lunch Delft bij Belgisch Bier Café Belvédère!

Delftse binnenstad

Het Belgisch Bier Café Belvédère ligt centraal in de stad Delft op de Beestenmarkt. Gevestigd in 4 panden op de hoek van de Burgwal en de Beestenmark heeft het Belgisch Bier Café Belvédère een prachtlocatie in de Delftse binnenstad. Neem plaats op het terras en geniet van het uitzicht over de Beestenmark en de Maria van Jessekerk op de Burgwal. Het gezellige plein van de Beestenmarkt heeft een geschiedenis die teruggaat tot de 15e eeuw. Kortom laat u verrassen door de fijne sfeer van de Delftse binnenstad.

De lunchkaart

De uitgebreide lunchkaart biedt u een keuze uit o.a.:

  • Broodjes
  • Kroketten
  • Uitsmijters
  • Warme broodjes
  • Salades
  • Bistro
  • Soep

Geniet tijdens uw lunch Delft van een heerlijk broodje Carpaccio, dun gesneden carpaccio met truffelmayonaise en Parmezaanse kaas. Of heeft u liever een salade? Geniet van een Warme geitenkaas salade met walnoten en appelstroop. Of wat dacht u van een broodje hete kip, lekker pittig. Voor de soepliefhebbers wordt de Tomatensoep aangeraden, maar er is ook elk seizoen een andere soep op de kaart. Maar een op een lunchkaart kan ook geen uitsmijter ontbreken! Uitsmijter met ham en kaas, of kaas en spek of gewoon naturel. Daarnaast kunt u bij Belgisch Bier Café Belvédère ook genieten van diverse warme gerechten. Zoals diverse burgers, biefstuk, saté en schnitzel.

Er is voor ieder wat wils, een ruime keuze op de lunchkaart.

Ook genieten van een lunch bij Belgisch Bier Café Belvédère? Reserveer dan makkelijk en snel online!

 

RESERVEREN

 

 

KVK: 86914561 BTWnr: NL864145135B01 © Belgisch Bier Café Belvédère 2017

Veelgestelde vragen Contact Sitemap