Het groepsdiner begint bij Belgisch Bier Café Belvédère

Genieten van de beste Belgische bieren is niet iets wat je alleen doet. Het mooiste is natuurlijk om dit met een groep te doen! Dit geldt natuurlijk niet alleen voor het drinken van de beste Belgische bieren, maar ook voor de lunch of het diner! Bij Belgisch Bier Café Belvedère bieden wij de beste faciliteiten voor een groepsdiner. Van groepsdiners met vrienden, afstudeerborrels en van zakelijke bedrijfsdiners, etentjes met collega’s of eventueel vergaderingen. Eigenlijk kan alles besproken worden als het om groepen van 15 personen tot 70 personen gaat.

Een groepsdiner organiseren aan de hand van een gepersonaliseerde menukaart
Wanneer je met een grote groep komt, dan heb je bij het reserveren de keuze uit drie verschillende drie gangen keuzemenu’s. Je kunt dan vooraf kiezen tussen drie verschillende keuzemenu’s:
1 • Keuze menu 1 (27,50)
2 • Keuze menu 2 (30,-)
3 • Keuze menu 3 (32,50)

Na keuze voor een bepaald keuzemenu zal dit op de avond zelf worden voorgelegd. Liever een ander menu? Uiteraard behoort dat ook tot de mogelijkheden. Zo heb je de kosten goed in de hand en kunnen jouw gasten toch kiezen uit verschillende gerechten! Reserveren gaat ook erg gemakkelijk. Klik op de onderstaande knop of mail naar: info@bbcbelvedere.nl

Reserveren via de website kan maar tot 10 personen, groepen moeten ALTIJD via de mail of het contactformulier reserveren.

 

Reserveren

 

© Belgisch Bier Café Belvédère 2017

Veelgestelde vragen Contact Sitemap