Gezellig borrelen

Bij Belgisch Bier Café Belvédère draait alles om het creëren van een warme en gezellige sfeer waar mensen samenkomen om te genieten van heerlijke Belgische bieren en goed gezelschap. Gelegen in het hart van de prachtige stad Delft, is Belgisch Bier Café Belvédère een geliefde ontmoetingsplek voor zowel lokale bewoners als toeristen die op zoek zijn naar een plek om gezellig te borrelen.

Met een uitgebreide selectie aan Belgische bieren op tap en op fles, kunnen gasten bij Belgisch Bier Café Belvédère genieten van vele smaken en stijlen drankjes. Van verfrissende witbieren en fruitige bieren tot rijke en complexe trappistenbieren, er is voor ieder wat wils. Het eerste slokje is als een smaakexplosie in je mond en het is aan jou om het unieke karakter van het drankje te ontdekken.

Naast het uitgebreide assortiment aan bieren biedt Belgisch Bier Café Belvédère ook een selectie van heerlijke hapjes en gerechten om gezellig te borrelen. Van heerlijke borrelplanken met allerlei lekkers erop tot nacho’s en een Vlaams frietje. Genoeg lekkers om te combineren met jouw drankje naar keuze, zodat je de hele middag of avond lekker kan blijven borrelen. Mocht je voor je middag borrel zin hebben om heerlijk te lunchen, kan dat natuurlijk ook! De menukaart staat op de website.

Of je nu met vrienden afspreekt voor een informele borrel na het werk, gezellig een avondje uit gaat met je partner, of gewoon wilt genieten van de ontspannen sfeer. Belgisch Bier Café Belvédère biedt de ideale setting. De levendige ambiance, het vriendelijke en deskundige personeel dat altijd klaar staat om advies te geven over het perfecte bier en de uitstekende selectie aan bieren en gerechten maken het de perfecte plek om te genieten van een avondje uit in Belgische stijl. Dus kom een keer gezellig borrelen bij Belgisch Bier Café Belvédère!

KVK: 86914561 BTWnr: NL864145135B01 © Belgisch Bier Café Belvédère 2017

Veelgestelde vragen Contact Sitemap