DE GEZELLIGSTE BRASSERIE VAN DELFT!

In de stad Delft is veel te doen, het is een drukbezochte stad met veel bezienswaardigheden. Wanneer je een dagje in Delft gaat doorbrengen, is het zeker aan te raden om kennis te maken met de Delftse horeca. Op de Beestenmarkt vindt je veel gezellige café’s en brasserieën, waaronder het Belgisch Biercafé Belvédère. Neem plaats op het grote en overdekte terras van de brasserie en laat jezelf verrassen door een uitgebreide lunchkaart en borrelkaart en veel bijzondere bieren om van te genieten!

Het Belgisch biercafé Belvédère

De brasserie is gevestigd in vier panden van het centrum van Delft, op de hoek van de Burgwal en de Beestenmarkt. Hier heb je zicht op de mooie binnenstad, Beestenmarkt en de Maria van Jessekerk op de Burgwal. Kortom een prachtige locatie voor een biertje, lunch of diner. Het gezellige plein kent veel horecagelegenheden met een rijke geschiedenis die teruggaat tot de 15e eeuw.

Ons biercafé is een stukje België in Delft, voortreffelijk eten en drinken, maar ook the place to be om een feest te organiseren! We hebben maar liefst 15 verschillende bieren op de tap staan met daarnaast nog een grote verscheidenheid aan bieren op de fles. Dit betekend dat we altijd iets in huis hebben om onze gasten mee te verrassen. Kortom iedereen is altijd welkom voor een stevige lunch, gezellige borrel of een heerlijk diner!

De brasserie

Als Belgisch biercafé houden we van diversiteit, goed eten en voortreffelijke bieren. Hiermee ontvangen we dagelijks een breed publiek en maakt ons een gezellig, uniek adres op de Beestenmarkt. In deze sfeervolle ambiance geniet je optimaal van een lunch, diner of borrel. Onze kennis, ervaring en vriendelijke bediening maken dit elke dag weer de werkelijkheid!

Reserveren en contact

Wil je ook genieten van een heerlijke lunch, diner of borrel? Reserveer dan gemakkelijk via de knop hieronder om zeker te zijn van een plekje in onze brasserie. Eerst even de sfeer proeven? Neem ook eens een kijkje op onze Facebookpagina!

RESERVEREN

 

KVK: 86914561 BTWnr: NL864145135B01 © Belgisch Bier Café Belvédère 2017

Veelgestelde vragen Contact Sitemap