Biercafé

Op zoek naar een sfeervol biercafé waar u kunt genieten van vele soorten speciaal bieren in het hartje van Delft? Dan bent u bij het Belgisch Bier Café Belvédère aan het juiste adres!

Drink uw speciaal bier op het sfeervolle overdekte grote terras van Belgisch Bier Café Belvédère of geniet binnen van het echte bruin café gevoel met uw familie, collega’s of vrienden. Het biercafé telt zo’n 110 verschillende bieren, op fles of van de tap. Geniet van een heerlijk vers getapte Stella Artois, Leffe, La Chouffe of Duvel. Maar ook voor andere speciaal bieren zoals een Dikke Mathilde, Delirium Tremens, Cuvee de Chateau of een Gouden Carolus Tripel zit je bij Belgisch Bier Café Belvédère goed.

Al onze bieren vind je op onze bierkaart!

BIERKAART

Dikke Mathile

Dikke Mathile is een speciaal bier met een alcoholpercentage van 6% dat oorspronkelijk werd gebrouwen in opdracht van bierliefhebbers uit de Belgische kustplaats Oostende. De naam dankt zich aan het beeld “De Zee”  van beeldhouwer Graer wat is afgebeeld op het etiket, dit beeld heeft als bijnaam Dikke Mathile.

Delirium Tremens bij BiercaféDelirium Tremens is een bier met op het etiket een roze olifant, deze verwijst naar het verschijnsel dat men mee kan maken als men te veel van de alcohol geniet en eindigt in een delirium. Het bier bevat 9% alcohol en dit hoge alcoholpercentage overheerst in de smaak en maakt het een warm, kruidig bier.

Eten in het biercafé

In het biercafé kunt u ook gezellig met familie, vrienden of collega’s lunchen of dineren. Het biercafé is zeer geschikt voor grote groepen. De koks in onze keuken hebben, naast het a la carte menu, diverse menu’s samengesteld voor groepen groter (en kleiner) dan 15 man. Benieuwd naar het a la carte menu van het Belgisch Bier Café Belvédère? Klik dan op de onderstaande buttons!

 

Bekijk hier de LUNCHKAART of de DINERKAART

 

Meer weten over het biercafé? Neem dan contact met ons op of bezoek Belgisch Bier Café Belvédère op de Beestenmarkt in Delft!

CONTACT

 

KVK: 86914561 BTWnr: NL864145135B01 © Belgisch Bier Café Belvédère 2017

Veelgestelde vragen Contact Sitemap