Belgisch biercafé

Ben je op zoek naar een leuk uitje met vrienden? En ben je ouder dan 18 jaar? Dan is een bezoek aan ons Belgisch biercafé een garantie op een heerlijke avond. Wij hebben veel verschillende soorten bieren en ook voor een hapje eten kun je bij ons terecht. We hebben een terras waar je heerlijk in de zon je biertje kunt drinken, maar ook binnen in het Belgisch biercafé kun je heerlijk vertoeven.

Ben je benieuwd naar al onze biersoorten? Je kunt gemakkelijk reserveren via onze website en telefonisch.

BIERKAART

Belgisch bier van de tap

In het Belgisch biercafé hebben we verschillende soorten bieren die we aanbieden van de tap. We hebben een vaste lijst van bieren die we heel het jaar door schenken, maar ook een wisseltap waar we aan de hand van het seizoen verschillende biersoorten uit tappen .Van Bockbieren tot frisse lentebieren en van zomerbieren tot winterbieren.

Belgisch bier uit de fles

In ons Belgische biercafé hebben we naast tapbier ook bieren die uit de fles geserveerd worden. Heerlijk om even achterover te zitten en te genieten van één van onze heerlijke biertjes uit ons grote assortiment.

Dineren bij Biercafé Belvedère

Ben je op zoek naar een leuk en gezellig restaurant waar je naast een lekker biertje ook heerlijk kunt eten? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze uitgebreide menukaart bevat zowel lunch als diner mogelijkheden. Je kunt bij ons lunchen tot 17:00! Verder hebben we verschillende gerechten voor het diner. Deze zijn al te bestellen vanaf 12:00, we hebben onder andere heerlijke spareribs met verse Vlaamse friet. Is er na het eten nog plek voor een toetje of een heerlijke speciaal koffie? Ook dan is Biercafé Belvédère het juiste adres! Wacht niet langer en reserveer nu alvast je plekje!

 

Bekijk hier de LUNCHKAART of de DINERKAART

 

Meer weten over het biercafé? Neem dan contact met ons op of bezoek Belgisch Bier Café Belvédère op de Beestenmarkt in Delft!

CONTACT

 

KVK: 86914561 BTWnr: NL864145135B01 © Belgisch Bier Café Belvédère 2017

Veelgestelde vragen Contact Sitemap