Belgisch Bier Café Belvédère | Beestenmarkt 8 | 2611 GB Delft
015 - 21 23 297

Uit eten Zuid Holland

Op zoek naar een sfeervol en gezellig restaurant in Zuid-Holland? Kom dan naar Belgisch Bier Café Belvédère in Delft, gelegen aan de Beestenmarkt. De Beestenmarkt ligt gelegen in hartje Delft. Na de sloop van het Minderbroederklooster ontstond het plein. Waar het vroeger het toneel was van de Delftse veemarkten is het nu een gezellig en sfeervol plein met leuke terrasjes. Kom naar dit gezellige plein en ga heerlijk uit eten.

 

Belgisch Bier Café Belvédère

Het Belgisch Bier Café Belvédère is gevestigd in 4 panden op de hoek van de Beestenmarkt en de Burgwal. Geniet van het uitzicht over de Beestenmarkt en de Burgwal met de Maria van Jessekerk. Voordat Belgisch Bier Café Belvédère in de panden trok hebben studentenvereniging NOBEL en Café en IJssalon de Gouden Arck zich in deze panden gehuisvest.

Lunchen

Met een ruime lunchkaart is lunchen bij Belgisch Bier Café Belvédère een echte aanrader voor iedereen. Er is voor ieder wat wils. Genieten van de Hamburger du Chef of de Oosterse kipsalade. Kom lunchen bij Belgisch Bier Café Belvédère en geniet van de sfeervolle en gezellige Beestenmarkt.

 

Dineren

De uitgebreide dinerkaart stelt u in staat om heerlijk te dineren bij Belgisch Bier Café Belvédère. Er is voor ieder wat wils. Vlees, vis of vegetarisch, de dinerkaart heeft het allemaal. Komt u met kinderen? Bekijk dan het speciale kindermenu. Ga heerlijk uit eten in hart van Zuid-Holland.

 

Bieren

Belgisch Bier Café Belvédère, zoals de naam het eigenlijk al zegt, is een café waar men kan genieten van de lekkerste Belgische bieren. Neem bijvoorbeeld de St. Bernardus Abt 12, het bier met het hoogste alcoholgehalte (10,5%). Geniet van de zachte volmondige smaak van dit donkere biertje.

 

Uit eten Zuid Holland? Kom naar Belgisch Bier Café Belvédère in Delft op de gezellige en sfeervolle Beestenmarkt. Laat u verrassen door de goede keuken! Reserveer makkelijk en snel online!