Belgisch Bier Café Belvédère | Beestenmarkt 8 | 2611 GB Delft
015 - 21 23 297

Lunch Delft

De stad Delft biedt genoeg vermaak voor een dagje uit. Kom tussen de middag heerlijk lunchen in Belgisch Bier Café Belvédère. Neem plaats op het grote terras en laat u verrassen door de uitgebreide lunchkaart en de goed aangeschreven keuken. Geniet van uw lunch Delft bij Belgisch Bier Café Belvédère!

Delftse binnenstad

Belgisch Bier Café Belvédère ligt centraal in de binnenstad van Delft op de Beestenmarkt, een van de mooiste pleinen van Nederland. Gevestigd in 4 panden op de hoek van de Burgwal en de Beestenmarkt heeft het Belgisch Bier Café Belvédère een prachtlocatie in de Delftse binnenstad. Neem plaats op het terras en geniet van het uitzicht over de Beestenmark en de Maria van Jessekerk op de Burgwal. Het gezellige plein van de Beestenmarkt heeft een geschiedenis die teruggaat tot de 15e eeuw. Laat u verrassen door de fijne sfeer van de Delftse binnenstad.

De lunchkaart

De uitgebreide lunchkaart biedt u een keuze uit o.a.:

  • Diverse broodjes en croques
  • Salades
  • Warme lunch

Geniet tijdens uw lunch Delft van een heerlijk broodje warme beenham, een broodje met honing-mosterdsaus en bosui. Een echte aanrader. Heeft u liever een salade? Geniet van een Warme Geitenkaas salade met walnoten, Luikse stroop en spekjes, of de Oosteinde salade, met gamba’s, inktvisringen, tonijnsalade en gerookte zalm. Heerlijk met een puntzak Vlaamse friet. Zoete trek? Probeert u eens de Luikse Wafel met poedersuiker en slagroom, of de huisgemaakte appeltaart. Er is voor ieder wat wils, een ruime keuze op de lunchkaart.

 

Ook genieten van een lunch bij Belgisch Bier Café Belvédère? Reserveer dan makkelijk en snel online!